Narrien kuningas

Runoilija Vuorinoita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos sitä osaisi taikoa niin voisi tehdä elämästään kymmenen kertaa hankalamman.
 

Hänen vaatteissaan
kilisevät kulkuset;
tuhannet unohdetut sielut
anovat armahdustaan.

Hänen silmissään
loistavat kyyneleet
joita kukaan ei koskaan
pyyhkinyt kämmenselkään.

Hänen huulensa
taipuvat virneeseen,
kai sekin keino itsepuolustuksen –
karkoittaa ihmiset hymyllä,
jäädä aina viimeiseksi.

Hän on varakortti
ässä joka vedetään hihasta
valheen verkkoon kuristunut
muiden unohdettujen joukossa

hän ei pelaa,
hänellä pelataan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

narrit on olleet aina mun suosikkeja. niistä ei koskaan tiedä. koska ne eivät koskaan ole sitä miltä näyttää. ja loppujen lopuksi kaikki kiepsahtaa ympäri, se on kosmisia lakeja joita on mahdotonta ymmärtää. asiat vain tapahtuvat. pelit pelataan ja jokainen häviää lopulta. vain narrit jäävät, syntyvät ja syttyvät

 

Käyttäjän kaikki runot