Arcana

Runoilija Vuorinoita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos sitä osaisi taikoa niin voisi tehdä elämästään kymmenen kertaa hankalamman.
 

Päiväunesta meidän aikaan
olohuoneesta keittiöön
ja takaisin

ja mä tiedän
miten salaa on yhtä kuin satuttaa

Unet sotkeentuvat peittoihin
ja takertuvat kynsillään sun selkään
aina aamuisin

ja mä pelkään vaikka tiedänkin
en tekisi mitään toisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, upea. Aivan ihana. Tää on jotenkin ovela, mutta haikea ja silti voimakas. 2. ja 3. säkeistö ovat suosikkejani. Riimit sopii tähän täydellisesti ja tää kuulostaa mun korvissa ainakin ihan tajuttoman hyvältä. Suosikkeihin meni ja kolahti ^^

"ja mä tiedän
miten salaa on yhtä kuin satuttaa"

Auts, kipeää..

"ja mä tiedän
miten salaa on yhtä kuin satuttaa"

Auts, kipeää..

 

Käyttäjän kaikki runot