Turhamainen tahtoo

Runoilija Vuorinoita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos sitä osaisi taikoa niin voisi tehdä elämästään kymmenen kertaa hankalamman.
 

Turhamainen tahtoo
sinut
häkkiinsä kanarialinnun kanssa
hyllyynsä matkamuistojen viereen
muistoihin, videonauhoihin,
kuviin ja uniin.

Ole vain minun
ja olet vapaa

kulkemaan talutushihnassa.

Selite: 
Rupesi joskus huvittamaan se halu hallita kaikkea o_O
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot