Syksy

Runoilija Kivisydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Eletään päivä kerrallaan koskaan ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan~
 

Sataa,
puiden keltaiset lehdet kietoutuvat lämmittämään
tätä koleaa metsää.
Tuuli
riisuu puut ja ajaa kaiken tästä kauniista luonnosta.
Pakkasherra
näyttää mahtinsa synkkänä yönä ja peittää kaiken alleen.
Mutta kun katson tuota kaikkea ja käperryn lämpimän viltin alle niin kaikki tuo kauneus saa minut hyvälle mielelle.
Syksy on tullut.

Selite: 
Jotain pientä ajatusta halusin vain heittää :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot