Kevät

Runoilija 0127c3eb54f8dd3af2f0432926784af5

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2004
Viimeksi paikalla: 8.4.2019 14:21

Asuinpaikka: 8bf378df92c3958217938e1b0f116ece
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Jumalani, ota minut syliin ja kanna kotiin! Olen itse liian heikko jatkamaan...
 

Aamun sarastus aikainen
lintujen laulu iloinen
auringon loiste kultainen
kukkien ensiherääminen

Elämän iloa
rakkautta, lämpöä
uutta valoa
vanhaa lempeä

Tuulen henkäys hiljainen
herättää unestaan mehiläisen
nousee mullasta ensimmäinen
heinänkorsi ja lehti lesken

Luonto herää elämään
maalaa kaiken väreillään
minutkin saa heräämään
kaiken kauneuden näkemään

Hetkeksi paikalleni jään
voin tässä rauhassa hengähtää
Suljen silmäni ja kuuntelen hiljaa
sieluni sisäistä lepoa, rauhaa.

Selite: 
Runo keväältä 2013.
Kategoria: 
 

Kommentit

Nuo pari sanaa /vanhaa lempeä/ kasvaa tässä uuden kevään. Rauhallinen poljento.

Levollisen rauhallinen ja harmoninen on runosi tunnelma.
Juuri sellainen minkä luonto saa aikaan parhaimmillaan.
 

Käyttäjän kaikki runot