Satulinna

Runoilija 0127c3eb54f8dd3af2f0432926784af5

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2004
Viimeksi paikalla: 8.4.2019 14:21

Asuinpaikka: 8bf378df92c3958217938e1b0f116ece
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Jumalani, ota minut syliin ja kanna kotiin! Olen itse liian heikko jatkamaan...
 

Aamun pilkahdus ikkunasta
herään hiljaa hymyillen
olet siinä, vaikka aamu on vasta
ja minä olen onnellinen

Otit minut syliin ja pilvilinnaan veit
satujen lailla onnelliseksi teit
Aamuisin aina mietin
vieläkö näen unta
ihoasi silitän, hellin
suukkoja annan monta

Sitä millään uskoa en saata
voisiko joku minulle taata
tän kaiken olevan totta
etten näekään unta
Voiko oikeasti olla niin
et viimein minunkin rukouksiin
vastattiin myöntävästi
"onnen ansaitsee hänkin"

Huomenen toivotukset kaikuvat
korvissani kuin enkelkuoro
ilon sävelinä ne raikuvat
kertovat: on viimein sun vuoro

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot