Älä pelkää

Runoilija 0127c3eb54f8dd3af2f0432926784af5

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2004
Viimeksi paikalla: 8.4.2019 14:21

Asuinpaikka: 8bf378df92c3958217938e1b0f116ece
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Jumalani, ota minut syliin ja kanna kotiin! Olen itse liian heikko jatkamaan...
 

Haluan sinulle kertoa
jotain rakkaani, pelosta

Ethän pelkää haamuja
ne ovat vain tyhmiä juonia
joilla meidät saataisiin uskomaan
ettei ole mitään Suurempaa

Älä pelkää varjoja
siellä olemme turvassa
piilossa kaikelta pahalta
joka meitä etsii valosta

Ei valoakaan pelätä kannata
Vaikka onkin kirkasta
se antaa meille voimia
aamuisin silmät aukaista

Ethän pelkää kynttilää
se valaisee, kun on hämärää
liekki on kaunis, ja lämmittää
mutta lopulta hiipuu ja häviää

Älä pelkää pimeää
emme me sinne yksin jää
Kun sammuu valo viimeinen
saapuu joukko enkelten

Ethän siis pelkää nukahtaa
siipien suojaan, turvaisaan
Enkelit meitä suojellen
ja rakkauttamme varjellen
eivät koskaan katoa
eivät hylkää, unohda

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot