Nimetön

Runoilija Koriste-esine

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 24.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Koriste-esineistä saat illaksi luontevia puheenaiheita."
 

Sanottiin,
että loputtomasti kuin sade
mutta sade ei ollut loputon!

Mikään ei ole loputonta,
ei edes minun vihani;
hän sanoi ettei ikuista rakkautta ole olemassa

ja lopulta lakkasin uskomasta satuihin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot