kaipaus

Runoilija klisu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

laulu vahvistaa ja ystävät auttaa jaksamaan
 

en tiennytkään kuinka vaikeaa on elää ilman läheistä.
Tahtosin vielä halata kerran ja kertoa kuinka välitän.
Katselen tähtiin ja tiedän että istut siellä.
Katselemassa minua.

Minua lohduttaa tieto siitä,
että et ole siellä yksin.
Siellä taivaassa ovat kaikki hyvät ihmiset.
Pääsit maan pahuutta pakoon,
kauniimpaan maailmaan.

Me muistamme ja kaipaamme.
Surumme on suurin.
Se kuitenkin laantuu pikkuhiljaa.
Jäljelle jää kaunis muisto.

Tulen luoksesi vielä jonain päivänä,
se on tieto millä jaksan huomiseen.
Eivät nämä hyvästit olleet viimeiset.

Muista että elät meidän kaikkien sydämissä.
Aina.

Selite: 
Vaari siunattiin taivaanlepoon 30.10.2004 <3 rakkaudella sinua aina muistaen!
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis ja koskettava runo

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
klisu uusi elämä 15.8.2004 1 Runo
klisu sattuu, mutta pysyy 22.12.2004 2 Runo
klisu palkinto 30.10.2004 0 Runo
klisu tiemme 9.5.2004 1 Runo
klisu kaipaus 30.10.2004 1 Runo
klisu löysin taas 22.10.2004 0 Runo
klisu jäähyväiset 26.10.2004 0 Runo
klisu elämä yksin 30.10.2004 0 Runo
klisu kaipaus jää 15.8.2004 1 Runo
klisu Nimetön 30.10.2004 1 Runo