sattuu, mutta pysyy

Runoilija klisu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

laulu vahvistaa ja ystävät auttaa jaksamaan
 

pyysit jäämään,
mutta minä lähdin.
Sinä itkit.
Minun kyyneleeni valuivat vasta kun oli yksin.
Oman maailmani seinien sisällä.
Siellä minne edes sinun silmäsi eivät ulotu.

Pyysit palaamaan.
En tullut.
Minulla oli liian ikävä.
Sinua.

Ajatukset eivät antaneet voimaa palata entiseen
siihen missä olin jo loppuun palanut.
En usko
että se voisi minut uudelleen kasaan kursia
kun se kerran on jo rikki repinyt

Rakkaus ei kuitenkaan kuole.
Kirjoitan nimesi sydämeeni kuumalla raudalla
se sattuu, mutta pysyy siellä ikuisesti.

Ethän enää itke.
Huomenna voin ehkä jo palata
ehkä sittenkin ylihuomenna.
mutta joskus kuitenkin.

Odota minua.
Minä tulen!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva tunne runossasi :)

Ihanaaa

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
klisu uusi elämä 15.8.2004 1 Runo
klisu sattuu, mutta pysyy 22.12.2004 2 Runo
klisu palkinto 30.10.2004 0 Runo
klisu tiemme 9.5.2004 1 Runo
klisu kaipaus 30.10.2004 1 Runo
klisu löysin taas 22.10.2004 0 Runo
klisu jäähyväiset 26.10.2004 0 Runo
klisu elämä yksin 30.10.2004 0 Runo
klisu kaipaus jää 15.8.2004 1 Runo
klisu Nimetön 30.10.2004 1 Runo