löysin taas

Runoilija klisu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

laulu vahvistaa ja ystävät auttaa jaksamaan
 

muistatko kun yhdessä leikittiin
ja pieninä yhdessä elettiin?
Sen ilon painoin sydämeen
ja luotin ystävänrakkauteen.

Unohdettiin kuitenkin
Välimatka taisi olla liikaa sittenkin.
Omat elämämme lähti pyörimään
ja unohtui kaipuu ystävään.

Nyt sain kuitenkin mä huomata sen
miten tärkeää on sydämen yhteys säilyttää.
Ei puhelin, eikä kirje ollut sama mitä nyt me
Toisillemme.

Löysin sinut uudelleen ja luotan
sun sanaas jokaiseen.
En ilman sua ois selvinnyt täällä
olinhan aivan vieraan päällä.

Annoit mulle kätesi, ja myös osan rakkauttasi

Selite: 
Kiitos Jenni. Päiväkodin jälkeen yhteys katkesi lähes 13 vuodeksi. Tällä haluan kuitenkin kertoo, kuika ihanaa oli että sain oppii sut uudestaan tuntemaan. Pysy mun vieressä. Nyt ja aina
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
klisu tiemme 9.5.2004 1 Runo
klisu kaipaus jää 15.8.2004 1 Runo
klisu uusi elämä 15.8.2004 1 Runo
klisu löysin taas 22.10.2004 0 Runo
klisu jäähyväiset 26.10.2004 0 Runo
klisu kaipaus 30.10.2004 1 Runo
klisu elämä yksin 30.10.2004 0 Runo
klisu Nimetön 30.10.2004 1 Runo
klisu palkinto 30.10.2004 0 Runo
klisu sattuu, mutta pysyy 22.12.2004 2 Runo