ketjut poikki

Runoilija tigresse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kukaan ei tuu varmaan ikinä ymmärtämään täysin. Tää elämä ei mee ollenkaan normaalisti. Yritän purkaa itsekseni sitä pahaa. Ja pahaa oloa. Ja tunnetta. Sitä mitä ei muut ymmärrä, tai siltä se ainakin tuntuu. Ja uskon, että on paljon sitäkin, mitä luulen ymmärtäväni, sitä erikoista, mutta en varmaan ymmärrä. Kuulun myöskin niihin muihin ihmisiin itse. En ymmärrä. Ja silti olen todella yliluonnollisen erikoinen. Ja kerron kaiken tässä. Enkä ole milliäkään ketään parempi. Oudoksi ja omalaatuiseksi ne väittävät. Antakaa vain olla. Kunhan saan ajatella. pelottaa.
 

Sinä olit

syy
herätä.. nousta.. kävellä
ja jatkaa matkaa

Ei ole syy:tä enää

herätä.. nousta.. ottaa askelta eteenpäin
henkäistä

Neste tulee vain ulospäin
eikä ihminen pärjää ilman
virtaavaa
vettä , ja verta.

hei, katkaisija ei toimi enää..

Selite: 
Ihminen tarvitsee toisen rattaan...ja ketjun joka kuljettaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot