Perhosen siiven kosketus

Runoilija Nokkosperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten..
 

Perhosen siiven kosketus
-minä elän,äiti
minä kasvan ja vahvistun.
kun olen valmis kohtaamaan maailman
saat minut syliisi.
minä tarvitsen vain rakkautta ja hoivaa.
ole huoleti äitini,
minä kasvan ja vahvistun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan kaunis on runosi. Jään tätä hiljaisena ihailemaan.

Mikä tahansa hipaisu, joka viestittää
jotain hyvää, voimauttaa.
Ihana runo, äidin syli odottaa.

Runosi tunne koskettaa,
siiven lailla hipaisten sisimpää.

Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot