Arkea

Runoilija Nokkosperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten..
 

kun olet vierellä, pidän sitä itsestäänselvyytenä.
kun laitat tiskit, olen olettanut juuri niin.
kun käyt kaupassa, ajattelen, että se olikin velvollisuutesi.
mutta, kun olet kaukana, huomaan sen kaiken.
sinä välität, sinä rakastat.
ja minulla on kauhea ikävä Sinua!
olet tosi tärkeä,Rakas!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot