vihdoin!

Runoilija taskuvesku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei yksinäinen unta saa motto on silti "hymyä huuleen vaik pää märkänis"
 

niin ihanasti aattelin elämän etenevän
mutta toisin oli toisaalla tarkoitettu

kurjuuden suossa kauan rämpiä sain

kunnes vihdoin löysin sut rakkainpain

nyt vain ootan aamenen kaikuvan
kirkon seinillä papin lausuman

silloin vihdoin toisemme oomme
ja loppuelämän onnemme jaamme
<3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot