suru

Runoilija taskuvesku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei yksinäinen unta saa motto on silti "hymyä huuleen vaik pää märkänis"
 

tämä vuosi kovin raskas ollut on
vaikka yritin olla kylmä tunteeton

silti kyyneliä paljon vuodattaa joutuu
kun rakkaita ystäviä ympäriltä poistuu

kysymyksiä paljon mieeleen jää
eikö sulla ollut yhtään tosi ystävää

miksi meidät tänne suruun jätit
ja pois liian aikaisin lähdit

sua todella täällä kaivataan
ja taivaassa joskus tavataan!

Rakkaudella sua kaipaan ♥

Selite: 
miksi????
Kategoria: 
 

Kommentit

Avoin tilitys ja elämän pohdiskeluruno, jossa on käsinkosketeltavaa ikävää ja kaipausta heihin, jotka ovat jo siirtyneet tähdiksi tuikkimaan.

Rohkeaa, vahvaa ja
väkevää Runoa.

Liikuttava teksti jota
arvostan suuresti.

 

Käyttäjän kaikki runot