takavuosien, takkaa vuosien

Runoilija crane

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki oleellinen on jo täällä https://www.facebook.com/janette.maria
 

Kaukkaa takkaa vuosien
tul' luoksein eräs ihminen,
jok' muistoiss' takavuosien
ol' nuori poikanen.

Nyt vuojet yhä vierien
vain muutoksesta kielien
toi etteen takkaa vuosien
niin uuen ihmisen.

Nyt pysähynkin miettimmään,
et mitä kaikest tänne jää
ja miten voiskaan ymmärtää
sellaista pieni pää.

On aika ellää uudestaan
ne muistot jotka henkiin saa
net samat tunteet tahdikkaat
mun paperille taas.

Mut sulle, takkaa vuosien
mie kirjotan tän lappusen -
sie poika takavuosien,
oot ainutlaatuinen.

Selite: 
inboxiin ilmestyneen todella yllättävän viestin inspaamana tämän kirjotin. terveisiä Pohjois-Irlannista näin btw !
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihania muistoja ja ihana runo.

 

Käyttäjän kaikki runot