Nimetön

Runoilija Nitionia^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pyyhin kyyneleeni esiripun takana
että et huomaisi
kyynelten tuhrimat meikkini
peitän naamion taakse

sairaissa rakkauden naamiaisissa
kaikki ovat niin paljaita
pukeutuvat itsekseen
kuitenkin tunnistamattomina

tuskan tunteiden näytelmässä
heittelehdin sydämeni kourissa
naamioni pirstaleilla peitän kasvoni

kukaan ei kuitenkaan huomaa

Selite: 
kenellä onkaan paras naamiaispuku?
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo. Loppu kosketti, se on kyllä kamalaa kun kukaan ei sittenkään huomaa, vaikka huutaa täyttä kurkkua apuhuutoja. Pidin.

Ihana runo. Loppu kosketti, se on kyllä kamalaa kun kukaan ei sittenkään huomaa, vaikka huutaa täyttä kurkkua apuhuutoja. Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot