Nimetön

Runoilija Nitionia^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

et sinäkään minua
yrittänyt kuunnella
minä epäonnistuin

kun en osannut
minä tunsin surua
sinä et edes esittänyt

lienee tärkeämpää se
että miten sinä sen kuulet
kuin että mitä minä en tunne

Selite: 
outo fiilis
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot