Kristian

Runoilija Nitionia^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin kertoa
nähdessäni sinut
voimakkaan tunteen
tunsin heräävän eloon
Kristian.

Silmiisi katsoin
kaupan loistevalojen alla
silmissäsi jotain eläimellistä
jotain lapsekasta
Kristian..

suutelin sinua
vanhan talon pihalla
vastapäätä kirjastoa
epävarmuutta
Kristian...

Elämä tarjosi eri tietä
viiden kuunkierron jälkeen
minä itkin, mutta samalla iloitsin
Kristian....

Tänään lumisateessa yllätin itseni
muistelemasta vanhoja
muistin vihdoin toisen nimesi,
Kristian

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot