Nimetön

Runoilija Nitionia^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

miten saatoit unohtaa
kasvavan siemenen sydämen alla
pakkasyön halla
korjasi sadon

siitä huolimatta
kasvatin omenapuun

Selite: 
kevät on kasvun aikaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot