Nimetön

Runoilija Nitionia^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Avaa silmäsi
sulje katseesi
hengitä hitaasti vavahdellen
pimeässä
en näe kasvojasi
mutta tunnen

kuitenkin minä istun tässä vieressäsi
puhallan korvaasi
valvon untasi

Laita kädet silmillesi
entisajan piiloleikkiä
leiki että et näe
edes värikuvia
tunnen että olen tärkeä
sillä kuuntelen yötäsi

käännä kylkeäsi
ole selin minuun
niskasi on kaunis

elämäni haparoivat ensiaskeleet
tahdon astella sinun kasvoillasi

ja me molemmat olisimme sokeita

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanoillaan rikas runo,
joka vahvasti sykkii sykähdellen tiensä lukijan sydämeen.
Ihanaa luettavaa!
Tästä tuli suosikkini.

Upea tunnelma tässä

kauniss.

alusta pidin ehkä eniten,
tietenki loppukin oli hieno.
ihana kirjoitustyyli tässä.

Luin hitaasti, nauttien, sanojesi merkityksiä maistellen...ja tuntuu hyvältä. Jotakin herkkää ja uuden, kihelmöivän tunteen heräämistä kuvaat upeasti!

 

Käyttäjän kaikki runot