Aamunkoiton odotus on sydäntäraastava matka

Runoilija Thickney

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja tähän joku myyvä puhe runoilijasta
 

Symmettria katoaa
Muodottomat hahmottomat varjot syösyvät seinistä
Eri sävyjen, kirjavan pimeyden leikki

Oksettaa niin saatanasti!

Fyysisen pahoinvoinnin vapautuessa lakanoille
Taipumaton tyyneys

Enhän minä edes raiskaa kunnolla!

Kaikki palaa kirkkaaksi, valottuneeksi negatiiviksi
Leikepöydältä lattialle
Takaperin soiva posetiivarisävelmä
Nousee
Laskee
Kaikuu
Etääntyy
Mellotronin ruttuun mennyt nauha

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot