Kosminen vitsi

Runoilija Trollkin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2004
Viimeksi paikalla: 16.3.2023 14:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.2.1988

"But silent let me sink to earth, with no officious mourners near; I would not mar one hour of mirth, nor startle friendship with a tear"
 

Miksi meriharakan huudot
kuuluvat jo niin kaukana mereltä?
Miksi aamulenkeilläni pyörätiellä

on niin paljon kuolleita kimalaisia?
Miksi metsähakkuut kiihtyvät
ja korpia viiltävät kasvavat haavat?
Miksi kukaan ei huomaa
kaiken olevan uusintaa?

Eikä kukaan huomaa,
maailmanloppu on jo täällä

Se vain tulee viiveellä
kuin tiistain jälkeinen posti
Ihmiset jatkavat kulutustaan

luullen olevansa jotakin

Tälle vitsille nauraa vain Kosmos

Selite: 
13 kilometrin aamulenkillä heränneitä ajatuksia.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, elämässä on paljon kaikenlaista <3 
Tässä ueassa runossa on valtavasti varteen otettavaa.

Herätkää päätäjät ottamaan asioita varteen!
Vahva runo ja vahva viesti. Tuo loppulaini oli ihan paras!!
Kiitos kommentista.
 

Käyttäjän kaikki runot