Tekohampaat

Runoilija Trollkin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2004
Viimeksi paikalla: 16.3.2023 14:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.2.1988

"But silent let me sink to earth, with no officious mourners near; I would not mar one hour of mirth, nor startle friendship with a tear"
 

Joskus näen maailman mustana suuna

joka nielee kaiken kauniin

Ihmiset sen hampaina,

ambulatorisina haamuina raahustamassa saastassa,

jauhavat toisiaan murentumiseen saakka

 

Ainakin niille parhaille tuntuu käyvän niin,

kunnes jäljellä on pelkkiä tekohampaita

Selite: 
Tekopyhyys ja valehtelu oksettaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Noh, kaikkia kuitenkin tarvitaan, maailma on monipuolinen <3
 

Käyttäjän kaikki runot