Nimetön

Runoilija Rida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2004
Viimeksi paikalla: 15.8.2022 21:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jätä rohkeasti kommentti jälkeesi :)
 

Nainen valkoisissa sanoo minulle tuloksia

hyvä
hyvä
hyvä
erittäin hyvä
hyvä
hyvä

Sitten seuraa tauko

Mutta
sitten on nämä arvot
ei kannata olla huolissaan
ei kannata murehtia
ihan vain varmuuden vuoksi
ei kannata olla huolissaan

ja kun hän hokee minulle sitä
ettei kannata olla huolissaan
näen jo itseni sairaalan vuoteessa
heikkona
sairaana

elämä ohi menneenä
ennenkuin se alkaakaan

mietin vain
etten koskaan saanut rakastaa ja vasta rakkautta
en koskaan kokenut sitä
mitä on se iänkaikkinen rakkaus joka kestää kaiken

En koskaan saanut lasta
en koskaan saanut kokea
millaista on olla äiti
En saanut koskaan nukahtaa vauvan tuoksuun

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot