Tarina eräästä yöstä

Runoilija Jacques

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2007
Viimeksi paikalla: 19.6.2017 18:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuo tyttö
ruudullisessa hameessaan
polvistuu kivetykselle
peittää kasvonsa
keinuu

Tuo poika
löysässä kravaatissaan
istuu kotinsa rappusille
kääntää kasvonsa
nauraa

He molemmat
kaukana toisistaan
löytävät ilmoituksen
seuraavalla sivulla
rakastuen

Tuo tyttö
sekä tuo poika
itkevät yhdessä
seisoessaan katolla
pudoten

He hymyilevät ensimmäistä kertaa toisilleen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot