Vihreää vettä

Runoilija huokaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There are
days when
she's a whisper
nights when
she's a scream
 

Sinä pidit kädestäni kiinni.
Antauduin sukellukseen.

Kosketin kasvojasi,
ne olivat siron kauniit.

Kävimme pohjassa ja
ponnahtaessamme takaisin
tunsin painottomuuden.

Me tanssimme takaisin
pintaan päin,
käsi kädessä.

Hengitin ilmaa.
Avasin silmäni.
Vesi oli täynnä levää.

Käteni oli yksin.

Selite: 
Unirunoja.. :o
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot