En halunnut romantiikkaa

Runoilija huokaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There are
days when
she's a whisper
nights when
she's a scream
 

Minä en toivonut kuuta taivaalta.
Mutta sinä halusit hakea sen minulle.

Väsyit matkalla.

Etkä tullut enää takaisin.

Halusin vain sinut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean kaunista...
suruisaakin...
suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot