Nautinnon puu

Runoilija tuhopolttajan tytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin iso juuri työntyy maahan
työnnyit sinä minuun
Pohjalle asti pyrit
sieltä janoisen juomaan

Kuin huterat syksyiset lehdet
kuoriutui iho päältäni
Korvautui uudella, tuoreella
Ensin silmuilla, sitten lehdillä

Vahvan puun oksille
lintujen hyvä käydä lepäämään
Niin minun sinun puusi oksille

Lintujen, käsien hyväillessä
Tuulen, sulkien suudellessa

Aurinkoa kohti hymyilee

Puu, oksat
linnut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis rakkausrunosi :-7

 

Käyttäjän kaikki runot