Nimetön

Runoilija Killing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun on riippuvainen omasta totuudestaan
on vain päämäärä, jossa muut jäävät jälkeen

luonnonlakina jälkeenjääneet tuhotaan

ja kun on loukussa päänsä sisässä
on tuloksena kylmä painauma sängyssä,
äidin katkerien kyynelten polttamat posket

ei ole enää aikaa, paikkaa
ei totuutta

on vain rakkaus

ja järjetön ikävä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot