Nimetön

Runoilija Killing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sinä sanot
kaikki maailman kauniit sanat

on pysyteltävä kiinni
tässä ajassa
ettei menetä otettaan

mutta sinun kanssasi
aika voisi pysähtyä
olla hengittämättä

ja jäljelle jäisivät vain sinä ja minä ja rakkaus
sillä maailman kauneimmat sanat ovat

minä
rakastan
sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi kuinka herkkä runo! Sanat ovat niin kauniita että, pelkään niiden menevän rikki :)
Oikeassa olet. Kauneimmat sanat.
Hyvää synttäriä :)

 

Käyttäjän kaikki runot