tuntemattoman kaipuu

Runoilija Killing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

haparoivan kiihkeitä askeleita pariisin tyhjällä kadulla
kaiku ottaa seinistä tarttumapintaa

on kesä mutta tarpeeksi pimeää
suudelman voi vaihtaa salassa eiffelin alla

tummanruskeat kiharat tanssivat
versacen mekko koettaa pysyä juoksuaskeleissa mukana

keskikesän auringolla on nukkumaanmenoaika
niin on hänelläkin

kotona kengät jäävät eteiseen
toinen niistä kaatuu

kello kolme ranskan yötä
mies pitää sormia huulillaan mutta unohtaa

pariisi antaa rakkauden anteeksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot