Suru

Runoilija KiiviWiivi

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 15.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteista kirjoittava nuori runoilija.
 

Kylmyys sydämeeni takertuu,
haaveet unohtuu,
ja pimeys minuun takertuu,
kun silmistä tyhjät kyyneleet valuu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot