Nimetön

Runoilija Mini

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 2.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"ihastuminen on normaalia
jokainen kokee sen
pitkässä parisuhteessa"

"Parempi olisi kertoa
kumppanille

ihastuksestaan"

Eläisinkö naistenlehdistä
noudattaisin
viisaiden tätien neuvoja

mutku

kaikki on hyvin
onni asuu kotona

miksi tulit siihen virnumaan
juuri hyväksi tekemää
elämääni

kerronko

ja joudun hankeen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Mini Nimetön 2.12.2010 1 Runo
Mini Nimetön 2.12.2010 0 Runo
Mini Nimetön 2.12.2010 0 Runo
Mini Nimetön 2.12.2010 0 Runo
Mini Nimetön 7.12.2010 0 Runo
Mini Nimetön 11.3.2011 0 Runo