sinä

Runoilija pankki1

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja, jotka tarkoitettu puhuttelevaksi ja tuntevaksi. Kertovat henkilökohtaisista tunteista. Kopioi vapaasti, mutta lisää nikkini ja tämä lähde eli rakkausrunot.fi.
 

Kaipaan tuntea kätesi kosketuksen, sanasi sävelen, huulesi ihanan paineen.

Kaipaan kokea suusi hengityksen, kuulla henkesi väkevän tuulen.

Kaipaan löytää suloisen hymysi, nähdä sen kauniin kaaren.

Nämä vain voit sinä minulle antaa. Vain sinulta nämä huolin. Ei haluni muita koske, ei edes toisia sivua.

Kaipaukseni ei ole satunnaisia häivähdyksiä.
Se on tunne jatkuva, mitä olet aina minulle ollut. Paljon merkinnyt.

Sinä se olet, ihananinen. Joka minut sytyttää, josta mieleni musertuu, josta sydämeni sekoaa.

Sinussa Rakkaani, ei ole mitään, mitä en tahtoisi päästää lähelleni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Se on rakkautta oikeaa...

Tunteella kirjoitettu omistusruno rakkaudesta.

 

Käyttäjän kaikki runot