siivuja minusta

Runoilija pankki1

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja, jotka tarkoitettu puhuttelevaksi ja tuntevaksi. Kertovat henkilökohtaisista tunteista. Kopioi vapaasti, mutta lisää nikkini ja tämä lähde eli rakkausrunot.fi.
 

Rakkaus raastaa, sanotaan.

Ei se ihan noin ole.

Tämä rakkaus käyttää järeämpää kalustoa. Juustohöylää, miekkaa. Sivaltaa suorastaan siivuja minusta.

Eipä siinä mitään. On tässä kehossa mitä viedä.

Mutta miksi se jättää vatsanseudun rauhaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen pidin

 

Käyttäjän kaikki runot