Häkkilintu

Runoilija HOITOVIRHE--

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Angstista ja vähemmän angstista wannabetaiteilua. Arvostele ihmeessä♥ "kipu on rakkautta, rakkaus on kipua"
 

Jonain päivänä mä löydän jonkun,
jolle uskallan kertoa rakastavani häntä
niin, että sattuu.
Vaikka valhetta se on.
Mut on tuomittu olemaan yksin
tässä ahtaassa häkissä.
Seuranani vain tuska ja ahdistus.

Selite: 
Yöllinen tuotos jälleen...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kukaan ei ole tuomittu yksinäisyyteen vaikka siltä joskus vahvasti tuntuukin. Kauniisti kirjoitat.

Kovin tuttua tuntuu olevan monelle. Valhe helpottaa joskus, joskus ei. Parempi vain ettei muihin satu...
hienosti kirjoitettu.

upea on runosi
joskus sitä parantaa olotilaansa
valehtelemalla
ihmismieli toimii järjenvastaisesti

riipaiseva runo,hyvin tuskan olet sanoiksi pukenut

Kovin tuttua tuntuu olevan monelle. Valhe helpottaa joskus, joskus ei. Parempi vain ettei muihin satu...
hienosti kirjoitettu.

upea on runosi
joskus sitä parantaa olotilaansa
valehtelemalla
ihmismieli toimii järjenvastaisesti

riipaiseva runo,hyvin tuskan olet sanoiksi pukenut

 

Käyttäjän kaikki runot