kiitos

Runoilija Katamoi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2010
Viimeksi paikalla: 7.7.2022 0:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ja uudelleen ja uudelleen
mielessäni näen sen kohtauksen
tulen nurkan takaa
on sinulla siinä toinen nainen
se haluu sua salaa halaa
mut sä sen pois työnnät
sanot sille että mua rakastat
lähdet ja mut huomaat
oon susta ylpee
ja niinku tosiaanki tiedät
mä sua rakastan

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot