Muistijälki

Runoilija Papercut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tosi ystävyys on ikuista, sinä olet ikuinen...
...Olet rakas"
 

Sinä
Minun allani

   h   e   n   g   i   t   y   s

Rakastelen muistoasi

   k   i   i   h   t   y   y

Rakastan
Kirjoitan
Halveksun

Suudelma ja verihuulet
Kipuverkon vangit
Paperinukke ja lumienkeli

Sairas
Merkityksetön
Kärpänen tuulilasissa
Painovirhe sivulla seitsemän

   h   u   o   k   a   a   n

Me olimme virhe
Mutta kuitenkin

   s   y   v   ä   ä   n
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa. en osaa sanoa mitään muuta, mutta tämä on kaunis. hyvää syntymäpäivää!

kaunis. vangitsit tunnelman tähän miellyttävällä tavalla. tykkään myös ulkoasusta. hyvää synttäriä.
:)

tämä on hieno. piste. :)

En usko että kukaan kohtaamamme ihminen olisi aivan merkityksetön. Hienosti toteutettu koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot