Paluu menneisyyteen

Runoilija ecb892f99ca84d5739b34eac6d6378f0

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2009
Viimeksi paikalla: 7.6.2019 13:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Halloweenin lapsi, oman tien kulkija, ikuinen haaveilija. Olen ujo ja hiljainen, todella vaikea tutustua uusiin ihmisiin, vaikka minusta on ihanaa tavata uusia ihmisiä. Elämä ei aina kohtele kovinkaan hyvin, mutta silti yritän aina jaksaa uskoa, että paremmat ajat ovat edessä. Runot ovat minulle tapa purkaa surua ja ahdistusta erinäisten asioiden takia. Vaikka runoni eivät kuulostakaan taidoikkailta ja hyviltä, niiden kirjoittaminen helpottaa oloa todella, todella paljon. :---)
 

Palasin kotiin
Ei puhuta mitään, tyhjät katseet jäljellä vain
Ei muistikuvia siitä mitä joskus oli
siitä, mikä omalla typeryydellä tuhottiin

Tämä paikka merkitsi joskus turvaa
Täällä ollessa ei kukaan voinut satuttaa
Nyt jäljellä vain raskas ilma jota hengittää
Joka henkäys halvaannuttaa pienen osan jäljellä olevasta ihmisyydestä

Olemme vain ihmisiä
mutta määrittele ihminen
Se väkivalloin ottaa haluamansa
Ja samalla talloo heikommat yksilöt jalkoihinsa

Sanoo asioita jotka pitäisi tehdä
Ikinä ei niitä tule tekemään
Anteeksipyyntö, huolehtiminen, suojeleminen

Sanoo asioita joita ei ikinä tule tekemään
Ja jo huomenna taas itketään
Pahat sanat, lyönnit, hylkääminen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot