Hiipivä pelko

Runoilija Haudanusva

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2009
Viimeksi paikalla: 16.2.2016 17:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Korpimaita, soita ja järven selkiä samoava haikailija, romantikko. Nokturnaalinen vaeltaja sekä kosminen ajattelija.
 

Jumala on poistunut lihasta,
on pyhyys kasvoista kaikonnut.

Kosminen haamu vaanii
huoneen nurkissa,
Jumala vaanii jokaisen
ajatuksen takana.

Sakraaleja ovat
kadonneen mielen seinät,
sakraaleja itseensä
kuihtuneet soturit.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot