Se tunne

Runoilija digss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Koirat rakastavat ystäviään ja purevat vihollisiaan,

toisin kuin ihmiset,

jotka eivät kykene puhtaaseen rakkauteen.

Ja joiden täytyy aina sekoittaa suhteissansa rakkaus ja viha.

-Sigmund Freud-
 

Se tunne mikä saa ihmisen onnesta sekaisin,
Se tunne kun katsoo toisen levollisia kasvoja
Se tunne kun silittelee ja koskettaa toisen ihoa


Se tunne kun tekisi mieli sanoa ne kolme sanaa

Mutta onko se liian myöhäistä kaiken tämän jälkeen.

Selite: 
se tunne; rakkaus.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot