Rakkaus joka satuttaa

Runoilija digss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Koirat rakastavat ystäviään ja purevat vihollisiaan,

toisin kuin ihmiset,

jotka eivät kykene puhtaaseen rakkauteen.

Ja joiden täytyy aina sekoittaa suhteissansa rakkaus ja viha.

-Sigmund Freud-
 

Kuinka paljon voi ihminen toista
loukata teollaan tai sanoillaan?

Ei se aina tunnu riittävän,
pelkkä rakkaus toista ihmistä kohtaan.
Ei ne hyvät teot ja kauniit sanat.

Niin pahalta kuin se kuulostaakaan,
joskus on kai pakko opetella luopumaan.
Ja huomaamaan, että kuinka sitä
tahtomatta toista satuttikaan.

Selite: 
rakkauden ja eron jälkeisiä ajatuksia ja tuntemuksia aka sekavasti kirjattuna.. se on pahinta kun huomaa toista satuttaneensa ja siltikin vielä rakastaa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot