Nimetön

Runoilija Pain Is Love

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olisiko aika jättää kaikki taakse ja siirtyä tuntemattomaan?
 

jälleen sait minut sanattomaksi kylmyydelläsi, jälleen jäin miettimään rakkauttani sinua kohtaan. Kuinka annankaan kaiken tapahtua, turvautuen niihin pieniin rakkauden hetkiin ja siihen huumaan mikä minut valtaa sinun läsnä ollessasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

I know that feeling.. very well. Tsemppiä!

 

Käyttäjän kaikki runot