Niinkuin silloin

Runoilija Bran

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Maailmako painajainen josta ei voi herätä?

Elämäkö huokaus kahden tyhjyyden välissä?"


CMX - Melankolia
 


Sinuun ajatukseni taas vaipuu

eikä tämä mieletön kaipuu
tunnu periksi antavan

milloinkaan.

Voisimmekohan joskus,

edes elämämme viimeisinä päivinä

olla hetken niinkuin silloin?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

haikea ja hyvin kaunis herkkä runo

Haikean suloista..

Kaunis ikävä toisen luo... pidän paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot