Nimetön

Runoilija Röllityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ystäviä, liikuntaa, kynttilöitä, halailua, tähtiä, musiikkia, rakkautta, Jumalaa, rauhaa ja kaikkea kivaa maan ja taivaan välillä - rakastan. Vihdoinkin onnellinen <3 "Sanat syntyvät siellä, missä hiljaisuus alkaa elää"
 

Käyttäjän kaikki runot