Nimetön

Runoilija Röllityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ystäviä, liikuntaa, kynttilöitä, halailua, tähtiä, musiikkia, rakkautta, Jumalaa, rauhaa ja kaikkea kivaa maan ja taivaan välillä - rakastan. Vihdoinkin onnellinen <3 "Sanat syntyvät siellä, missä hiljaisuus alkaa elää"
 

Mä rakastin sun silmiä,
sun hymyä ja sun eleitä.

Silloin en vielä tiennyt,
että kaikki se oli petosta.

Sinä halusit vain huijata,
halusit mun tietävän,
mitä sulle on tehty ja
miltä susta on tuntunut.

Luulin, että kuuntelit,
kun kerroin mitä olen kokenut
ja miltä musta on tuntunut.

Nyt, kaiken jälkeen,
minä tajuan,
sinä olit vain pelle.

Toivottavasti sulla on nyt hyvä olla,
kun olet yksin,
omien mokiesi takia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot