Metsurinpolkka

Runoilija Powerman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

yksinäinen olit
ulkona kiiltävin kengin
askel muisti sen illan
kun joskus olit hypännyt metsurinpolkkaa
jossain puun alla

hukkasit sitten vaimo lumen
lumivalkean rakkauden
kuin
lampun pimeyden keskelle

öiseen aikaan
katselit peittoni alle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea runo

<3

 

Käyttäjän kaikki runot