Matka

Runoilija lemmenkulkuri

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 19.12.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on kaunis. Maailma myös. Kauneutta hiljaa katselen yös. Elämää pohdiskeleva matkamies.

 

Matka pitkä tuo toisen luo on ja pysyy,
toinen kauas jos päättänyt jäädä.

Syy, seuraus myrskyssä huojuu ja kysyy,
miks tuulen suunta on väärä?

Jos taivasta kohti kumpikin puhkuis,
ois auki ovi yhteisen tuvan.

Vaan on suunta sen väärä, sen lupaan.
Suunta muutu ei, myrsky pääs tupaan.

Selite: 
Rakkaus on päätös.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot